Liang ban qie zi - Koud gestoomde aubergine met knoflookdressing

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 60 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
voorgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Moussaka

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Rou mo qie zi - Aubergines met varkensgehakt uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Aubergine met harissaolie en kipkebabs

delicious. magazine - 2014-07

Kipkebabs en aubergine met harissaolie

delicious. magazine - 2014-07