Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, courgette, ei, gehakt, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Proef Puglia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory: