Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, fruit, gehakt, groente, kaneel, knoflook, olie, peper, prei, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: