Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, brood, citroen, citroensap, courgette, gehakt, groente, kalfsvlees, komkommer, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept van Food & Friends: