Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, citroen, ei, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: