117 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbroccolicitroensapcourgettefruitgroentekikkererwtenknoflookkorianderkruidenoliepaprikapeperpeterselietijmuivruchtensapwaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Rijst met artisjok, asperge en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
artisjokken, basmatirijst, bosui, bosuien, bouillon, citroen, citroensap, erwtjes, groene asperges, groenten, ingemaakte citroen, kippenbouillon, olijfolie, prei, rucola, olijfolie, snijbonen, tuinbonen, waterkers en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Groene Winter Voorjaarssoep Met Amandel En Citroen

Ingrediënten:
amandelmeel, basilicum, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, belegen kaas, groentebouillon, groenten, olijfolie, sojabonen, spinazie, stokbrood, knoflook, uien, roomkaas, boter en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Kikker erwtensoep

Ingrediënten:
citroen, gemalen komijn, gemberpoeder, tomaat in blik, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, kurkuma, olijfolie, prei, tomatenpuree en ui

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Visbouillon met bonen en aioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, bouquet garni, citroenschil, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, reuzenbonen, tomaat, uien, visbouillon en witte visfilet

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Inktvis, limabonen en inkt

Ingrediënten:
bleekselderij, chiliflakes, citroen, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, inktvisinkt, knoflook, limabonen, peper, peterselie, prei, tomaat uit blik, ui, venkel, zeekat en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Paella

Keuken:
Spaans
Soort:
paella
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Cassoulet de essex

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, cannellinibonen, citroen, eendenbouten, tomaat, grof zeezout, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, lamsborst, laurier, malbec, merlot, nootmuskaat, olijfolie, prei, rozemarijn, sinaasappel, tijm, toulouseworstjes, ui en varkensbuik

Soort:
vlees / wild / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Garnalen in zoete saus - gamberi in salsa dolceforte

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroen, cognac, droge witte wijn, geconcentreerde visbouillon, kaneel, laurierblad, olijfolie, peper, pijnboompitten, prei, garnaal, suiker, sultana's, tomaat, ui, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Envelopjesvis

Ingrediënten:
bladerdeeg, citroen, groene olijf, kaas, kabeljauw, knoflook, olijfolie, peper, prei, tomaat, zout en zwarte olijf

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gevulde krab

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, gezeefde tomaten, groene paprika, koningskrabben, koriander, kreeftenbouillon, noordzeekrabben, prei, tomaat, ui, venkelknol en visbouillon

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, dille, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, prei, rozemarijn, steranijs, tijm, tomaat, ui, venkel en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Visfilet met venusschelpen en merguez

Ingrediënten:
appelazijn, bladpeterselie, cherrytomaten, citroen, clams, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, kokkels, koriander, laurier, merguez, olijfolie, prei, rode paprika, saffraandraadjes, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon en witvisfilet

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Haal meer recepten op...