Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, melk, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Brindisa:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: