Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: