Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Erwten met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Varkensvlees:
Lunch / avondmaal uit Spuntino:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: