Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, gember, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, sojasaus, specerijen, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2: