Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Istanbul:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: