Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïsolie, maïzena, peper, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: