Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen: