Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: