297 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkomkommerkruidenolijfoliepeperpeterselierode paprikasuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoute notenmix

Ingrediënten:
bosui, bosuitjes, citroen, groenten, kip, kippenvlees, kokosolie, prei, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Rauwkostschotel met dipsaus - pinzimonio

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente uitje, paprika, peper, radijs, venkel, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Laagjessalade met gebraden kwartel

Ingrediënten:
bindsla, citroen, cos, gedroogde munt, granaatappel, honing, komkommer, kwartel, maldonzout, munt, olijfolie, radijs, rode paprika en romeinse sla

Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Kleurige groenten met shoarmabrood

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, kappertjes, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode peper, rode ui, sherryazijn, shoarmabroodjes, vegetarisch bakvet, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, vleestomaat, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / brood en broodgerecht
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / voorgerecht uit Italië:

Pinzomonio - Crudités met olijfolie

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente-ui, radijsjes, rode paprika, venkelknollen, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kostelijke kaassalade

Ingrediënten:
bloemkool, cognac, emmentaler, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, knoflookpoeder, mosterd, olie, peper, radijs, rode paprika, sla, tomaten, uienpoeder, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijstsalade met kerrie - riso in insalata al curry

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, dijonmosterd, ei, kerrie, langkorrelige rijst, olijfolie, radijs, rode paprika, sperziebonen, tomaat, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gemengde Israëlische salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Noord-Afrikaanse gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten citroenschil, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Indiase gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, gember, groene chilipeper, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Rauwkost met warme ansjovissaus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis op zout, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, grof zout, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, radijs, romeinse bindsla, venkelknol, waspeen en witlof

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Salade van pittige kikkererwten & verse groenten

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemalen piment, griekse yoghurt, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komkommer, koriander, natriumbicarbonaat, olijfolie, radijs, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Regs volkstuinsalade

Ingrediënten:
bietjes, bindsla, bosui, chilipeper, citroen, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, koolrabi, peper, postelein, radijs, rode ui, rodewijnazijn, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, wortel, zout en zuring

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Ali's wraps met eend

Ingrediënten:
chilipoeder, eend, gemalen komijn, granaatappelpitten, hoisinsaus, ijsbergsla, koriander, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode spaanse peper, rode ui, sumak, zahtar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Ali's wraps met eend

Ingrediënten:
chilipoeder, eend, gemalen komijn, granaatappelpitten, hoisinsaus, ijsbergsla, koriander, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode spaanse peper, rode ui, sumak, zahtar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Amerikaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Fattoushsalade met tomaten

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, granaatappelmelasse, groene paprika, komkommer, lente-uitjes, munt, olijfolie, platbroden, radijsjes, vruchtensap, sumak, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Haal meer recepten op...