Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken: