Recept uit Deutsche Küche:
Gekonfijte ui
- Ingrediënten:
- citroen, olijfolie, rode ui, rode wijn, suiker en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vegan / inmaak / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: