Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Zeetong in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, dragon, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, zeetongfilets en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tomaat, water, wijn, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth: