Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
'Shoarma' met bloemkool
- Ingrediënten:
- baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, laos, olie, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen, taugé, tomaat, vet, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Duizenden1dag:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Noma:
Recept uit Kochen für zwei: