Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: