Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, gekookte ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: