Bijgerecht uit Jeruzalem:
Basmatirijst & orzo
- Ingrediënten:
- basmatirijst, ghee, kippenbouillon, orzo, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, ei, kaneel, kip, knoflook, langkorrelige rijst, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Maleisie: