Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Keukenlab:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / nagerecht uit Noma:
Recept uit United states of cakes:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: