Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, olie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit L'Art de la table:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: