Recept uit Turkse kookkunst:
Firinda patlican - Aubergine uit de oven
- Ingrediënten:
- aubergines, boter, gehakt, meel, paprika, suiker, tomaten, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, citroenschil, ei, fruit, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rijst, sinaasappelschil, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: