Recept uit Noma:
Koningskrab en prei in as van hooi
- Ingrediënten:
- boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, room, suiker, tomaat, tomatenpuree, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: