Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, citroen, citroensap, groente, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, koriander, kruiden, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, plantaardige olie, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Honey & co:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van 88 Food:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends: