Recept uit L'Art de la table:
Pasta met zwaardvis, aubergine en munt
- Ingrediënten:
- aubergine, gehakt, munt, olijfolie, passata, pasta, suiker, knoflook, ui, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwaardvis
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, gemalen komijn, groente, kruiden, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Puur Eten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Food & Friends:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen: