Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, gehakt, groente, honing, kaneel, knoflook, komkommer, melk, olie, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Istanbul: