Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage: