Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Minimania:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: