Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Courgette uit de oven met een saus van knoflook en salie
- Ingrediënten:
- courgette, gedroogde salie, groente, knoflook, parmezaanse kaas, room en salie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, groente, groentebouillon, olie, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Honger als een paard:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van Beproefd:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Trattoria:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean: