Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Rijst
- Ingrediënten:
- mirin, rijstazijn, rondkorrelige rijst, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, eidooier, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, slagroom, sojasaus, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / bijgerecht / nagerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken: