Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Lamsvlees, gestoofd, met gedroogde pruimen, saffraan en kaneel
- Ingrediënten:
- gedroogde pruimen, kaneel, lamsvlees en saffraan
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, lamsgehakt, lamsschouder, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: