Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Filetto al negroamaro - Runderfilet in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, entrecote, negroamaro, ossenhaas, ribeye en runderbouillon
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, lardons, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Bartje Boemboe: