Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Patesserie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Patesserie:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: