83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercayennepepergemberlaurierlaurierbladolieolijfolieoreganopeperpeterselierode wijnrunderbouillonrundvleessojasaustijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzeezoutzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Tournedos met polenta en groene saus

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, droge sherry, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, madeira, mignonnette peper, munt, parmezaanse kaas, peper, peterselie, polentameel, runderbouillon, tournedos, wijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japanse sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Pasta met sous-vide ossenstaart

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Beef Wellington

Ingrediënten:
bessenjam, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, broodkruim, ei, kippenlever, knoflook, madeira, mosterd, olijfolie, ossenhaas, paddenstoelen, rode ui, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, truffelolie, ui en worcestersaus

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillonblokje, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappels, knoflook, marjolein, paprikapoeder, peper, rode paprika's, rundvlees, tomaten, uien, vetstof, vleesbouillon, wortelen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kastanjepaté - terrine à la chàtaigne

Ingrediënten:
kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Ossenstaartburger

Ingrediënten:
augurk, barbecuesaus, hamburgerbroodje, jeneverbes, knoflook, laurier, mayonaise, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sla, tomaat en zout

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Borschtsch met rundvlees en spek

Ingrediënten:
augurk, augurkensap, azijn, dille, kaneelpoeder, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, oregano, paprikapoeder rosenscharf, prei, rode biet, rookspek, rundvlees, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, witte kool, wortel, zout, zure room en zwarte peperkorrels

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Lange tafels

Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:

Pappardelle met italiaans stoofvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaten, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...