88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijboterbouillonbroodcourgetteknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode paprikarundvleestijmtomaatuivleeswaterzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Pot-au-feu

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cornichons, dijonmosterd, kalfsschenkel, kool, kruidnagel, ossenhaas, peper, prei, runderklapstuk, rundervoorbout, selderijknol, ui, wortel, zeezout en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:

Pot-au-feu

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, knoflook, kruidnagel, meiraapjes, peper, prei, runderlende, runderschenkel, runderschouder, slagroom, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Spaanse saus - salsa española

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsschenkel, kalfsvlees, kruidnagel, rundvlees, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / warme sauzen
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Boeuf à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, kool, koolraap, laurierblad, lente-ui, runderbouillon, runderfilet, tijm, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvlees met kastanjes - roast-beef con le castagne

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, gedroogde kastanjes, olijfolie, peper, runderlende, slagroom, ui, verse rozemarijn, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappels, knoflook, marjolein, paprikapoeder, peper, rode paprika's, rundvlees, tomaten, uien, vetstof, vleesbouillon, wortelen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Haal meer recepten op...