103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineavocadobalsamicoazijnbloemcitroencourgetteeiextra vierge olijfolieknoflookmozzarellaparmezaanse kaaspeperpestorucolasuikertomaatuiwaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gigantes met kerstomaten

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, borlottibonen, fasolia gigantes, groentebouillon, grote witte bonen, kerstomaat, kidneybonen, knoflook, limabonen, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, pintobonen, salie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Kerstomaten En Pesto

Ingrediënten:
basilicum, kaas, kappertjes, kerstomaat, knoflook, knoflook, water, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peper, pesto, pijnboompitten, zout, strozzapreti, tomaten, zongedroogde tomaten, zongedroogde tomaten op olie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bieslook, bosui, dragon, grof zeezout, mascarpone, olijfolie, pedro ximénez sherryazijn, pijnboompitten, tomaten, wasabipasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Risotto tomaat-basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, olijfolie, groentebouillon, kaas, pijnboompitten, risottorijst, knoflook, tomaten en 
zout en peper

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Watermeloen-tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rode kerstomaten, tomaten, watermeloen, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Noedelslaatje met mozzarella

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, kerstomaat, knoflook, komkommer, mozzarella, noedels, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, tijm en zout

Soort:
salade / pasta, rijst, granen en deegwaren / noedels
Een recept uit  - Allerkerst

Diner / voorgerecht uit Allerkerst:

Kruidensalade met gerookte kalkoen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, kerstomaat, gerookte kalkoenfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rucola, veldsla en witte wijnazijn

Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Snelle pasta: doperwt-basilicumsaus

Ingrediënten:
basilicum, basilicum, cherrytomaatjes, cherrytomaten, doperwten, doperwtjes, eiwitten, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, pesto, pijnboompitjes, pijnboompitten, tomaten, water en 
zout en peper

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Italiaanse pasta met champignons

Ingrediënten:
30plus kaas, fusilli, ijsbergsla, kastanjechampignons, olijfolie, pijnboompitten, rucola, sjalot, sperziebonen, tomaat, verse basilicum en zongedroogde tomaten in olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Bulgur

Ingrediënten:
basilicum, bulgur, gedroogde tomaten in olie, kerstomaat, munt, olijfolie, olijven, peper, peterselie, pijnboompitten, sinaasappelsap, suiker, ui, water, witte balsamicoazijn, witte wijn en zout

Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Rode pesto

Ingrediënten:
basilicum, chilipoeder, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode paprika, tomaat en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Garnituur

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicumzaad, fleur de sel, olijfolie, niçoise olijven, pijnboompitten en tomaat

Soort:
sous-vide / groente
Haal meer recepten op...