Recept uit De Joodse keuken:
Zuringsaus met zure room en ui
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, knoflook, ui, witte wijn, zout, zure room en zuring
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, eidooier, groentebouillon, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / tussengerecht uit De truffel: