Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
gestoomde kip met boter en saffraan
- Ingrediënten:
- citroen, kip, komijnzaad, boter, saffraandraadjes en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / stomen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, citroensap, ei, garam masala, gehakt, gember, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, munt, olijfolie, peper, rode ui, suiker, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Simpel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Brunch uit Simpel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Karsu's Kitchen: