Wij maken jouw kookboeken, zoals Puur India, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Puur India’ laat Meera Sodha zien dat de Indiase keuken allesbehalve bewerkelijk en ingewikkeld is. De 130 recepten in dit boek zijn stuk voor stuk gebaseerd op groente, barsten van de smaken en zijn eenvoudig thuis te maken met makkelijk verkrijgbare ingrediënten.
‘Puur India’ bevat bekende gerechten als dals en curry’s, maar ook opmerkelijke recepten als kebab van rode biet en paneer, bloemkoolkorma en samosa’s met paddenstoelen en walnoten. Je hoeft beslist geen vegetariСr te zijn om dit boek te waarderen: iedereen die graag meer groente eet en op zoek is naar smakelijke, moderne Indiase gerechten is bij Meera aan het goede adres.
Meera Sodha woont, schrijft en kookt in Londen. Haar eerste kookboek ‘Made in India’, waarin ze de recepten van haar moeder en haar voorouders verzamelde, werd meteen een succes. Met ‘Puur India’ doet zij recht aan de eeuwenoude vegetarische traditie van Gujarat, waar haar familie vandaan komt.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Recepten uit Puur India
Een greep uit de 12 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India: