Recept uit Wijn van eigen bodem:
Lamsbout in regentsaus
- Ingrediënten:
- bot, bruine bonen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, wijn, worcestersaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovis op zout, bot, boter, bouillon, citroen, citroensap, knoflook, lamsvlees, munt, olie, peper, pijnboompitten, rozemarijn, stokbrood, tomaat, ui, vlees, zeezout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit De worst story:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: