135 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijngroentebouillonknoflookkruidenkruidnagellaurieroliepeperpeterseliepreirode wijnrunderbouillontomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Recept uit Eten met z'n allen:

Tomatensaus

Ingrediënten:
tomaat, laurierblaadjes, olijfolie, rozemarijn, bleekselderij, knoflook, tijm, tomatenpuree en uien

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ossenstaart met linzen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, droge rode wijn, ui, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, ossenstaart, rode chilipeper, rozemarijn, runderbouillon, bleekselderij, rozemarijn, tijm en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:

Rundersukade met zacht gegaarde risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, knoflook, korianderkorrel, kruidnagel, laurierblad, mosterdkers, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, sjalot, tijm, winterpeen en zuurdesembrood

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Tomatensoep met lekker veel balletjes

Ingrediënten:
ei, tomaat in blik, cayennepeper, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, peterselie, half-om-halfgehakt, laurierblaadjes, paneermeel, olijfolie, bleekselderij, knoflook, tomatenpuree, uien en wortels

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruiden-risotto uit les Baux - risotto des baux

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

In bier gestoofde kip

Ingrediënten:
aardappels, bruine suiker, dijonmosterd, donker bier, gehakt, kippenpoten, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, spek, rozemarijn, tijm, uien, verse rozemarijn, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Zwarte rijst, zeekat en ingelegde citroen

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroensap, groene paprika, ingelegde citroenschil, inktvisinkt, laurierblad, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, pimentón dulce, puntpaprika, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm, witte wijn en zeekat

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gevulde schouder

Ingrediënten:
cognac, lamsschouder, laurier, olijfolie, rozemarijn, selderijblad, sjalot, tijmbloemen, varkensborstspek en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Tomatensoep met lekker veel balletjes

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, ei, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gehakt, peterselie, laurierblaadjes, paneermeel, olijfolie, bleekselderij, knoflook, tomatenpuree, uien en wortels

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gestoofd konijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bospeen, droge witte wijn, gehakt, tomaat, kippenbouillon, konijn, laurierblaadjes, olijfolie, paddenstoelen, rozemarijn, salieblaadjes, sjalotten, bleekselderij, tijm, ui, winterwortel en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...