Recept uit L'Art de la table:
Scones met lavendel en rozemarijn
- Ingrediënten:
- aardbeien, bakpoeder, crème de cassis, dubbelkoolzure soda, bloem, boter, gehakt, honing, karnemelk, lichtbruine suiker, verse rozemarijn, yoghurt en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, honing, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, rode wijn, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Uit de oven van Van Boven: