Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit Libelle Gevulde groenten: