Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Thermomix Feest: