237 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdragoneikorianderkruidenlaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met knoflook-peterselieboter

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, sjalot, tuinkruiden, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Lam asado style

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, lam, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:

Porchetta

Ingrediënten:
buikspek, grof zeezout, knoflook, olijfolie, pijnboompitjes, rozemarijn, salie, tijm, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Kräuter-Gemüse-Salz - Tuinkruiden-groentezout

Ingrediënten:
gedroogde basilicum, gedroogde bieslook, gedroogde kerstomaten, gedroogde knoflook, gedroogde lavas, gedroogde majoraan, gedroogde oregano, gedroogde peterselie, gedroogde prei, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie, gedroogde tijm, gedroogde ui, gedroogde wortel, gedroogd selderijblad en grof zeezout

Keuken:
Duits / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Lamsbout

Ingrediënten:
geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, lamsbout, marjolein, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, seizoensgroente en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gevlinderde Thanksgiving-kalkoen

Ingrediënten:
bleekselderij, chilivlokken, citroen, extra vierge-olijfolie, gele ui, kalkoen, knoflook, laurierblad, rozemarijn, salie, suiker, tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kippenbrochetjes

Ingrediënten:
kerstomaat, kipfilet, knoflook, olijfolie, paprika, peper, rode ui, rozemarijn, salie, tijm en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Konijnstoofpot op ligurische wijze

Ingrediënten:
bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, konijn, ligurische olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpulp, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Wildzwijnskoteletten

Ingrediënten:
boter, knoflook, kotelet van wild zwijn, paddestoelen, peper, rozemarijn, salie, spek, tijm, ui en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde kalfsrollade

Ingrediënten:
basilicum, kalfsgebraad, knoflook, pancetta, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, ui, vetstof, witte wijn, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met tofu

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, stevige tofu, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Haal meer recepten op...