Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, gember, knoflook, kokosmelk, kruiden, laos, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Thug kitchen:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: