Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, knoflook, koriander, kruidnagel, lamsvlees, munt, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: